Nederlands | Deutsch | English

Voshuys : Meer

Een accommodatie voor maximaal 18 personen

Is uw groepsgrootte maximaal 18 personen dan heeft u beschikking over het Voshuys gedeelte Meer.

Het Voshuys gedeelte Meer is direct gelegen aan het water met eigen zwemwater, strand en uitzicht op het bos. Dit geweldig vakantiehuis ligt in Ellertshaar, 5 kilometer ten zuiden van het bekende dorp Borger, in hartje Drenthe. De omgeving is prachtig. Heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden in het bos met grote heidevelden en bosmeertjes. De hunebedden liggen op een steenworp afstand.

Het vakantiehuis is  geschikt voor groepen van maximaal 18 personen en is voorzien van  7 slaapkamers met privé badkamer en toilet. De inrichting is modern en zeer sfeervol. U heeft de beschikking over een luxe open keuken voor volop kookplezier. Er is een ruime en sfeervol ingerichte leefruimte met zit- en eethoek. In de zithoek staan onder andere chesterfieldsbanken.   Vanuit de accommodatie heeft u een prachtig uitzicht op het water  en het bos. Geniet van de grote landelijke tuin en uw eigen zwemwater met strand!  Buiten vindt u een terras met luxe tuinset, een hottub en ligstoelen. Geniet in de hottub van een goed glas wijn met uitzicht op het water!

 

Accommodatie

 

Foto’s Voshuys : Meer

 

Catering

Broodjes- en gebakservice
Begin de dag met een lekker vers croissantje. Je kunt eenvoudig gebruik maken van onze broodjes- en gebakservice.
De bestelling wordt bij Het Voshuys bezorgd. Voor bestellingen kunt u mailen naar info@voshuys.nl

 

Activiteiten

Uitstapjes per thema

 

Beschikbaarheid

Onderstaand kunt u de beschikbaarheid van Voshuys : Meer zien.

Heeft u vragen over de beschikbaarheid van de accommodaties of wilt u reserveren? Neem dan contact op met de familie Vos op telefoonnummer 0599 637197 of stuur een e-mail naar info@voshuys.nl. Wij verwelkomen jullie graag!

Reint Jan & Dina Vos | Ellertsweg 6 | 9535 TA Ellertshaar
Telefoon: 0599 637197
Mobiel: 06 15311648 (Reint Jan)
Mobiel: 06-50411630 (Dina)

Reserveren, optie of informatie

Bekijk hier alle accommodaties

 

Plattegronden