Nederlands | Deutsch | English

Familie en vrienden

Het Voshuys, luxe accommodatie voor familie en vrienden

Het luxe Voshuys ligt in Ellertshaar, midden in het Unesco Geopark ,De Hondsrug , 5 km ten zuiden van Hunebedhoofdstad Borger, in het hart van Drenthe.

Super grote tuin grenzend aan het water , contactloos betalen, mondkapjes aanwezig. Het grote bos op loopafstand (200 meter) voor eindeloze rustige wandelingen of fietsen.

Het Voshuys is geschikt voor maximaal 30 personen.
De vakantiewoning kan gesplitst worden in respectievelijk 12 en 18 personen. Klik hieronder aan met hoeveel mensen u wilt komen.

Als u daarna op Reserveren klikt ziet u direct de beschikbaarheid en de tarieven.

Het Voshuys heeft prachtig uitzicht op bos en water.
Deze prachtige vakantiewoning biedt alle luxe die je maar kunt wensen.

De hottub is een onvergetelijke ervaring. Heerlijk met z’n allen genieten van het warme water met een goed glas wijn en turen naar de sterrenhemel. Of neem een frisse duik in ons eigen zwemwater of luier lekker weg op het strand.

Er is veel te doen rondom Het Voshuys voor jong en oud.
Gezellig de vuurschaal opstoken voor bij de barbecue. Het hoort allemaal bij het buitenleven. Het is tenslotte vakantie!

De gasten genieten altijd volop van Het Voshuys en de bezienswaardigheden die Ellertshaar en omgeving te bieden heeft. De fietsknooppunten 57 en 74 lopen langs Het Voshuys! Je kunt eindeloos wandelen in het prachtige bos naast Het Voshuys.

Op onze website staat veel informatie! Lees het rustig door en plan uw vakantie en ontdek de Oer Provincie Drenthe!

Met vriendelijke groet, Reint Jan en Dina
T 0599-637197
M 06-15311648
info@voshuys.nl