Nederlands | Deutsch | English

Het Voshuys

Luxe accommodatie in Drenthe

Van harte welkom op de website van Het Voshuys!

In Ellertshaar, midden in het Unesco Geopark, 5 km ten zuiden van Hunebedhoofdstad Borger, in het hart van Drenthe, ligt het luxe Voshuys.

Veel ruimte , grote woonkamer, grote keuken, iedereen een eigen slaapkamer met badkamer. Enorm grote tuin grenzend aan het water. Het grote bos op loopafstand (200 meter) voor eindeloze rustige wandelingen of fietsen. Vergeet niet je picknickmand mee te nemen.

Het Voshuys is geschikt voor maximaal 30 personen.
De vakantiewoning kan gesplitst worden in respectievelijk 12 en 18 personen. Hieronder kunt u aanklikken met hoeveel mensen u wilt komen.

  • Het Voshuys heeft prachtig uitzicht op water en bos.
  • Deze prachtige vakantiewoning biedt alle luxe die je maar kunt wensen.
  • Het Voshuys is ook een heerlijke plek om in alle rust te vergaderen.

De hottub is een onvergetelijke ervaring. Heerlijk met z’n allen genieten van het warme water met een goed glas wijn en turen naar de sterrenhemel. Of neem een frisse duik in ons eigen zwemwater of luier lekker weg op het strand.

Er is veel te doen rondom Het Voshuys voor jong en oud.
Gezellig de vuurschaal opstoken voor bij de barbecue. Het hoort allemaal bij het buitenleven. Het is tenslotte vakantie!

De gasten genieten altijd volop van Het Voshuys en de bezienswaardigheden die Ellertshaar en omgeving te bieden heeft. De fietsknooppunten 57 en 74 lopen langs Het Voshuys en je kunt eindeloos wandelen in het prachtige bos naast Het Voshuys.

Op onze website staat veel informatie. Lees het rustig door en plan uw vakantie en ontdek de Oer Provincie Drenthe!

Met vriendelijke groet,

Familie Vos
T 0599-287325
info@voshuys.nl